Кои сме ние?

   Коконо ЕООД е българска компания, основана през 2019 година, от млад екип професионалисти и ценители на качествената козметика. Козметиката за нас е страст, за това в cocono.bg предлагаме богат асортимент от дерматологична, натурална и Био козметика на доказани през годините марки на световно ниво, които са разработени, както за лечение и превенция на различни дерматологични проблеми, така и за да внесат удоволствие в ежедневието на всеки, който обича света на марковата козметика. 

    Доверете се на професионализма на cocono.bg в избора на висококачествена и оригинална козметика от официални лицензирани вносители на марките VICHY, BIODERMA, AVENE, PHYTO, DUCRAY, KLORANE, WELEDA, A-DERMA, LIERAC и други. На сайта ни също така може да откриете: Козметика за кърмачета, за настоящи и бъдещи майки, както и ежедневна и специална грижа за коса, за вас и цялото семейство. 

Нашата мисия? 

   Ние в cocono.bg вярваме, че грижата за кожата и съпътстващите я проблеми са в основата на здравето и самочувствието на всеки съвременен човек. Изправени сме пред стреса от забързаното ежедневие и агресивните фактори в околната среда, с които се сблъсква нашия естествен щит - кожата. Всички тези външни влияния оказват неблагоприятен ефект върху защитната бариера на тялото, като предизвикват акне, алергии, зачервявания, преждевременно стареене и други.

     Нашата мисия е да предложим правилната за Вас козметика, да се борим заедно с Вас с несъвършенствата и да Ви предоставим разнообразие от качествена професионална козметика, с която да подобрите здравето и качеството си на живот. Бъдете по-красиви, по-здрави, по-самоуверени с продукти от COCONO.BG!

 

Защо да изберете COCONO.BG? 

- Ние ценим и уважаваме индивидуалните потребности на всеки свой клиент;

- Коректни, отговорни и ангажирани към всичко което правим.

- Комуникацията с нас е лесна и бърза. 

- Получавате експресно и коректно своята поръчка, с преглед преди плащане;

- Имате избор между две куриерски фирми;

- Предлагаме най-удобните за Вас, съвременни методи за плащане (вкл. Wallet - Дигитален портфейл )

- Срок от 30 дни и опростена процедура при връщане или замяна на закупен продукт;

- Работим само с лицензирани вносители и без съмнения и компромиси в качеството на продуктите;

- Покупката ще Ви изненада приятно!

 

 

С уважение:

Жана Жекова

  Управител