Често задавани въпроси (FAQ)

1. Какво получавам при създаване на Потребителски профил в онлайн магазин cocono.bg?

Чрез него може да:

  • следите статуса на активните си поръчки;
  • ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате продукти;
  • потребителският профил Ви дава право пръв да научите за нашите актуални промоции, нови продукти, както и да участвате в томболи с награди.
  • получавате членство в нашия Клуб Лоялност, автоматично след направена еднократна покупка на стойност поне 100 лева. С членството си в клуб Лоялност, ние ви връщаме част от сумата, която сте похарчили в нашия онлайн магазин, в знак на благодарност за Вашата лоялност към нас. Повече за Програмата прочетете тук.

2. Как да създам свой Потребителски профил?

 

      За Ваше улеснение, Потребителският профил се създава автоматично при първа поръчка и може да бъде достъпен по всяко време с Потребителско име и Парола. Tрябва единствено да го активирате като отворите имейла за потвърждение, получен автоматично след първата ви покупка. Може да бъде закрит винаги, когато пожелаете, като се свържете с нас и ни уведомите за решението си.

3. Как ще получа своята онлайн поръчка?

       Доставките се извършват основно чрез услугите на куриерскa фирмa Спиди, но имате възможност да изберете и доставка чрез Еконт, като цената на доставка се изчислява в момента на оформяне на поръчката, след избор на една от опциите за доставка: До офис на куриер или До адрес на клиента.  

4. Как мога да платя за своята онлайн поръчка?

Имате възможност да заплатите по един от следните начини:

- Плащане при доставка /наложен платеж/;

- Защитено и сигурно плащане с дебитна/кредитна карта чрез Борика 3DS;

- Превод по банкова сметка;

- Плащане с Wallet - Дигитален портфейл.

5. Мога ли да върна продукт, който вече съм получил и заплатил?

Да, можете. Уведомете ни за Вашето решение до 30 дни след поръчката и ние ще ви възстановим заплатените суми, без да задаваме въпроси. Достатъчно е само да следвате тези две лесни стъпки: прочети тук.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас