Често задавани въпроси (FAQ)

?
1. Какво получавам при създаване на Потребителски профил в онлайн магазин cocono.bg?

Чрез него може да:

  • следите статуса на активните си поръчки;
  • ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате продукти;
  • потребителският профил Ви дава право пръв да научите за нашите актуални промоции, нови продукти, както и да участвате в томболи с награди.
  • получавате членство в нашия Клуб Лоялност, автоматично след направена еднократна покупка на стойност поне 100 лева. С членството си в клуб Лоялност, ние ви връщаме част от сумата, която сте похарчили в нашия онлайн магазин, в знак на благодарност за Вашата лоялност към нас. Повече за Програмата прочетете тук.
?
2. Как да създам свой Потребителски профил?

 

      За Ваше улеснение, Потребителският профил се създава автоматично при първа поръчка и може да бъде достъпен по всяко време с Потребителско име и Парола. Tрябва единствено да го активирате като отворите имейла за потвърждение, получен автоматично след първата ви покупка. Може да бъде закрит винаги, когато пожелаете, като се свържете с нас и ни уведомите за решението си.

?
3. Как ще получа своята онлайн поръчка?

       Доставките се извършват основно чрез услугите на куриерскa фирмa Спиди, но имате възможност да изберете и доставка чрез Еконт, като цената на доставка се изчислява в момента на оформяне на поръчката, след избор на една от опциите за доставка: До офис на куриер или До адрес на клиента.  

?
4. Как мога да платя за своята онлайн поръчка?

Имате възможност да заплатите по един от следните начини:

- Плащане при доставка /наложен платеж/;

- Защитено и сигурно плащане с дебитна/кредитна карта чрез Борика 3DS;

- Превод по банкова сметка;

- Плащане с Wallet - Дигитален портфейл.

?
5. Мога ли да върна продукт, който вече съм получил и заплатил?

Да, можете. Уведомете ни за Вашето решение до 30 дни след поръчката и ние ще ви възстановим заплатените суми, без да задаваме въпроси. Достатъчно е само да следвате тези две лесни стъпки: прочети тук.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас