JOWAÉ

 

     Ales Groupe лансира първия си бранд, резултат от френско-корейската синергия, която възстановява баланса на кожата на лицето и я предпазва от външните агресори, за да разкрие естествената си хармония. Повлияна от забързания начин на живот и външните агресори, кожата трудно запазва баланса си. Тя става нестабилна и губи младостта си. А всяка жена мечтае за перфектна кожа. В Корея този идеал е реалност, благодарение на полезните свойства на традиционните растения ( Императорски божур, Цвят от Сакура, Свещен лотос, Червен женшен, Бял чай, Тигрова трева, Бамбук, Камелия и Ферментирал черен чай). 

    Продадени са над 3 милиона продукта в света за периода от юли 2017-та до средата на ноември 2018-та, брандът вече е носител и на престижно отличие от френското издание Beauté Santé. Jowaé e етична, натурална и дермоефективна марка, която предлага грижа за кожата с лесен ритуал в 4 стъпки от почистване чрез хидратация, активиране и корекция на всеки естетичен проблем. Формулите на продуктите са съчетание от над 93% натурални съставки (традиционни азиатски медицински растения), адаптирани към нуждите  на кожата.

    Присъстващ във всички формули на Jowaé, Лумифенолът се асоциира със силата на медицинските и традиционни корейски растения, познати със своите необикновени свойства. В партньорство с професор Ки Хюн Ким, Лаборатории Jowaé дават решение на всеки проблем, свързан с кожата.  Високият състав на антиоксиданти, полифеноли, танини и флавоноиди, помагат на кожата да се балансира и защити срещу вредните агресори (замърсявания, UV, стрес, умора...).

В cocono.bg разполагаме с пълен асортимент от продуктите, за да откриете най-подходящият за индивидуалните нужди на Вашата кожа.

Няма намерени продукти.