Клуб Лоялност

COCONO LOYALTY CLUB

Добре дошли в нашия Клуб Лоялност.

На рождения ден на COCONO.BG, ВИЕ ще получавате подаръци!

 

Благодарим Ви, че сте наши клиенти! Вашата лоялност към нас ще бъде възнаградена!

    Ако Вие сте регистриран потребител и сте направили еднократна покупка през вашия потребителски акаунт на стойност минимум 100. 00 лева, това автоматично Ви прави член на нашия LOYALTY CLUB.

      За Ваше улеснение, Потребителският профил се създава автоматично при първа поръчка и може да бъде достъпен по всяко време с Потребителско име и Парола. Tрябва единствено да го активирате като натиснете върху линка в имейла за потвърждение, който ще получите автоматично след първата ви покупка.

     Тези похарчени сто лева, ще започнат да работят във ваша полза. Сумите от всички следващи покупки, направени през потребителския ви профил ще се сумират , а ние ще ви върнем част от средствата под формата на дигитален ваучер, при следните условия:

При похарчени между 100.00 лв. - 300.00 лв.вкл. – 3% от сумата;

При похарчени между 300.00лв. – 500.00 лв.вкл. – 5% от сумата;

При похарчени над 500.00 лева – неограничено -  8% от сумата.

 

Ваучерът ще ви бъде предоставен по имейл Може да го използвате за покупка на всички промоционални и непромоционални артикули, налични на сайта ни www.cocono.bg, без ограничения и без минимална сума за покупка.  

Първите възстановени суми на клиенти, които са изпълнили условието за участие, ще бъдат изплатени на 08.12.2021 година, когато е Рождения ден на COCONO. След тази дата всички натрупани обороти се зануляват и ново участие се активира отново с еднократна покупка на стойност поне 100.00 лева.

 

Желаем ви приятно пазаруване!