ЛИЦЕ

Лицето е нашата представителна “визитка”  пред света. Затова грижата за него е от изключително значение, за да изглежда кожата ни свежа и здрава. Кожата на лицето се нуждае от различни стъпки, за да се поддържа състоянието ѝ на нужното ниво. Но знаете ли кои са те? Ние, от Coconò, сме подбрали богата гама от продукти за различните стъпки в грижата за вашето лице, които сме разпределили в различни секции за ваше удобство.

Продукти за лице от Coconò

 

В онлайн магазина на Coconò ще откриете голямо разнообразие от продукти за лице, подходящи за всяка една от стъпките, през които минава грижата за вашата кожа в тази област. С подбраната от нас козметика можете да изградите вашия ритуал както за по-здрава кожа, така и за разкрасяване.

 

С Coconò имате възможност да изберете: продукти за почистване, хидратираща дневна или нощна грижа за лице; различни серуми, мицеларни и термални води за лице, разнообразие от маски и допълваща грижа, грижа за очите и за устните, грим, а също така и за орална хигиена. Изобщо всичко, необходимо да подобрите здравето на кожата на лицето си, да се разкрасите и да поддържате висока хигиена, може да бъде открито в нашия онлайн магазин.

 

Спрели сме се само на доказани световни брандове, сред които SVR, VICHY, BIODERMA, AVENE, BONILASH, HADA LABO TOKYO, MISSHA и още много др. Сред тях може да изберете най-подходящите продукти за вашия ритуал, който изисква кожата ви. Ще откриете козметика за различните типове кожа - суха, нормална, комбинирана, мазна и чувствителна, както и за различни нейни състояния, като себорея, контактен дерматит, черни точки, пигментни петна, стареене и още много др.

Защо да купите продукти за лице от Coconò

 

Coconò е онлайн магазин за качествена козметика, който е сбъдната мечта за своя малък екип. Ние се стараем да предоставяме индивидуален подход към всеки наш клиент и да му обърнем нужното внимание, така че пазаруването при нас да е вълнуващо и незабравимо преживяване. Coconò е лицензиран представител и търговец на дерматологична и декоративна козметика. Партнираме си с всички брандове, до които имате възможност да се докоснете чрез нас. Работим както с много известни, така и с по-нишови козметични марки, за да отговорим на високите нужди на вас, нашите клиенти.

Филтри
Марки
Колекция
Тип кожа на лицето
Вашите нужди
Слънцезащита
Най-подходящ за възраст:
Цена
Подреди по
Подреди по