Месец на BIODERMA

-20% на всички регулярни продукти

Статии

С настъпването на есента идват и новите изпитания за косата. И докато косопадът при мъжете е генетично програмиран, то при жените може да бъде предизвикан от различни външни и вътрешни фактори. Като изключим хормоналните промени, употребата на неподходящи продукти или прием на определени лекарства, има няколко причини, поради които косопадът е особено засилен през есента.

Прочети още

Смяната на сезоните неизменно е свързана и с промяна в състоянието на кожата ни като част от общите промени, които настъпват в човешкия организъм. Основните фактори, които въздействат върху нея през есенно-зимните месеци са студеният и по-сух въздух, големите температурни амплитуди, на които сме изложени навън и в отопляваните помещения, мръсният въздух и др. Всичко това може да провокира значително изсушаване на кожата, което я прави по-чувствителна и ранима.

Прочети още

Всяка жена мечтае за сияен и здрав вид на лицето. За съжаление не всички имаме късмета да се радваме на хубава кожа, без да полагаме грижи за нея. Най-често срещаните проблеми са суха и чувствителна кожа или склонна към омазняване, уголемени пори, комедони и разбира се.....досадното акне.

Прочети още