MUSTELA

    Вече повече от 60 години Mustela създава една от най-красивите истории за грижата към бебетата и майките от целия свят. Продуктите на Mustela пораждат уникална емоция със своя приятен аромат и се предават от майка на дете вече повече от три поколения.

Mustela винаги е била новатор, който постоянно обновява продукцията си и интегрира най-новите достижения на науката, за да отговори най-добре на нуждите на младите родители. Малко по малко, всички тези нововъведения промениха ежедневието на бебетата и техните майки: нови разбирания, нови формули, нови текстури, все по-практични продукти и опаковки... Международно признати, тези иновации са довели до регистрирането на 635 патента от Лаборатории Expanscience из целия свят през последните 15 години.

Днес Мустела предлага в различни страни 4 гами от 50 продукта, утвърждавайки по-силно от всякога уникалния си опит в областта на дерматологията. Иновативни, сигурни, ефикасни и все по-естествени, продуктите на Mustela защитават кожата на бебетата и на техните майки, сега и за в бъдеще.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по