PHYTO

         

      Phyto е първата гама продукти за коса, базирани изцяло на растенията. Повече от 40 години, марката запазва иновативността си без да изневерява на своята философията: формули, с висока концентрация на ботанически екстракти и без консерванти, които уважават нуждите на косата и скалпа. Патрик АЛЕС, основател на марката, е първият стилист, започнал да използва растенията в грижите за коса още през 1969 г.
Логото, което той избира за Phyto е синьо листо от растението хоста, символ на ентусиазъм и късмет – основни ценности на марката. 

Какво отличава Phyto? Оптимална дозировка на етерични масла, използване на растителни отвари, масла, олиа, восък, клей и ефикасни патентовани растителни комплекси. За разлика от останалите продукти на пазара, PHYTO заменя водата в състава на своите продукти с растения за получаване на уникални формули с висока концентрация на активни съставки за максимален ефект. Тази висока концентрация на активни растителни молекули гарантира несравними резултати и изключителна толерантност. Формулите са нежни и ефикасни, подходящи за всеки тип коса.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по