RÉNE FURTERER

  Rene Furterer е френска марка с 60 годишна история, която дарява на косата жизненоважни съставки за възстановяване на първоначалната сила и красота на косата. Методът, който използват лаборатории Rene Furterer е разделен на три фази „подгответе, почистете и лекувайте“, който предлага ритуал за лечение по избор, базиран на внимателно подбрани техники в съответствие с усъвършенствана предварителна диагноза.
Подготвителната фаза включва стимулиране на скалпа. Втората фаза включва използване на шампоан, подходящ за специфичното състояние на скалпа. Третата и последна фаза, въвежда дълбоко лечение в скалпа и по дължините на косата. За първи път Rene Furterer имат възможност да изживеят несравним, стимулиращ опит с естествени, богати и изработени по поръчка продукти за коса - рецептата за изискана коса. Rene Furterer са първите, които създават продукти за грижа за косата на растителна основа, предлагащи лукса да бъдат едновременно ултра-ефективни и силно привлекателни за сетивата.
Лаборатории Rene Furterer избират редки и скъпоценни етерични масла и ги превръщат в нектар, който повишава терапевтичните им способности. Всяко етерично масло е избрано, за да предложи специфичен сетивен опит въз основа на неговите качества. Rene Furterer са продукти, изработени с редки и ценни етерични масла за здравето и красотата на косата.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В COCONO.BG

Няма намерени продукти.