Марки
Цена
 лв.
 лв.

SKINICER

Линията Skinicer® Repair е специално разработена за проблемна кожа на лицето и шията, а също и проблемна кожа на скалпа. Неговата забележителна ефикасност се основава на широкия терапевтичен спектър на патентования активен екстракт от микроводорасли, Spiralin®, с неговите естествени антибактериални, антивирусни и клетъчно-регенериращи свойства. В комбинация с висококачествени подхранващи растителни вещества и естествени масла, специалната система за грижа постига изключителни резултати при различни проблемни кожни състояния (младежки пъпки, акне, екзема, псориазис, дерматити, вкл. себореен дерматит и пърхот). Клиничното развитие на тази линия за грижа за кожата се наблюдава от проф. Кристиан Райх / Dermatologikum Hamburg/. Резултатите са впечатляващи, защото Skinicer® ... работи, естествено!
За естествен завършек на перфектната Ваша визия, използвайте червило Skinicer® Ocean Kiss – отново с уникалното действие на активната съставка Spiralin®! Изключително подходящи дори при сухи и склонни към херпеси устни! Перфектно се комбинират с Spirualrin® HS крем при херпеси. Червилото се предлага в няколко цвята, за да пасне на всеки – от ежедневните ангажименти, до специалните поводи.
В едномесечно проучване за приложение на 20 субекта с невродермит с особено чувствителна кожа, които са страдали от невродермит - 15 оценяват грижата за Skinicer® Repair за проблемна кожа като по-добра в сравнение с познатите досега продукти за грижа за кожата, докато 5 оценяват Skinicer® Repair като еквивалентно на други продукти.

През 2014 г. линията Skinicer® Repair получи наградата „Продукт на годината 2014“ в Journal of Aesthetic Dermatology.
През 2020 г. линията Skinicer® Repair получи наградата „Концепция за ефикасност на годината 2020“ в Journal of Aesthetic Dermatology.


Филтри
Дата (ново към старо)
Почистващ гел Skinicer® Repair за проблемна чувствителна кожа 100мл

Skinicer® Repair Cleanser 100ml Почистващ гел за проблемна чувствителна кожа Описание: Skinicer