СЛЪНЦЕЗАЩИТA

   

   Начинът, по който слънцето засяга нашето тяло е свързан с различни фактори, включително възраст, чувствителност, околна среда и условия на излагане. От повърхностни изгаряния до рак на кожата, прекомерното излагане на слънце може да има краткотрайни и дълготрайни ефекти, срещу които е трудно да се защитаваме.

   Всеки човек е роден с определен капацитет на устойчивост към слънцето, което му помага да се защитава срещу определено количество UV лъчи. Когато капацитетът е изчерпан, тялото вече не е способно да възстановява уврежданията, причинени от слънцето. Колкото по-рано започнете да излагате детето на слънцето, толкова по-бързо ще се изчерпва неговия/нейния капацитет на устойчивост. За да запазите този резерв, единствената възможност е да използвате ефективна защита още от ранна детска възраст.

 В cocono.bg ще откриете богата гама от слънцезащитни продукти за лице и тяло, за бебета, деца и възрастни, за всеки тип кожа, както и натурални и Био слънцезащитни продукти. Направете своя избор сред най-добрите производители на слънцезащитни продукти от сериите: A-Derma Protect, Vichy Ideal Soleil, Vichy Capital Soleil, Avene Sun, Bioderma Photoderm, Lierac Sunissime и много други. 

 

Филтри
Марки
Категория
Тип кожа
За възраст
Подходящ за
Желан ефект
Цена
Подреди по
Подреди по