Марки
Цена
 лв.
 лв.

SPIRULARIN®

Spirularin® (Спируларин) е името на продуктова серия, предназначена специално за грижа за проблемна кожа на тялото, проблемни крака и проблемни нокти. Серията Spirularin® е разработена в сътрудничество с дерматолози и подолози. Това, което я отличава от конкурентните продукти, е, че нейната дълбоко проникваща хидратираща грижа с висококачествени, естествени съставки се допълва от изключителния и широк защитен профил, осигурен от патентованата микроводораслова съставка Spiralin®. По този начин бариерната функция, нарушена в проблемната кожа и проблемните нокти, бързо се възстановява в нов баланс.

   Микроводораслите Spirulina са сред най-старите организми на земята. Вирусите, бактериите и гъбите са естествени врагове, срещу които тези микроводорасли са разработили прости, но свръхефективни защитни механизми, които са жизненоважни за оцеляването им. Например, специални полизахариди предотвратяват навлизането на вируси в здрави клетки. Неговият двоен ефект постига изключителни резултати от приложението върху кожа, податлива на брадавици/кокоши тръни, чувствителни на херпес устни, суха и лющеща се кожа (атопичен и други дерматити), проблемни крака (мазоли и напукана кожа) и нокти. Специални захарни молекули (полизахарид калций - спирулан) в активната съставка на микроводораслите Spiralin® покриват здравите кожни клетки с един вид „защитен филм“. Това предотвратява проникването на вируси в здрави клетки. Редовното приложение защитава неинфектираните клетки, докато всички заразени клетки изчезнат в резултат на естествения процес на регенерация на кожата и външните източници на инфекция не бъдат изключени. Убедете се в уникалните предимства, които предлага тази продуктова серия!

През 2013 г. линията Spirularin® получи наградата „Продукт на годината 2013“ в Journal of Aesthetic Dermatology.
През 2015г. патентованата съставка Spirаlin® получи наградата „Активна съставка на годината 2015“ в Journal of Aesthetic Dermatology.

Филтри
Дата (ново към старо)
Хидратиращ гел за тяло за суха кожа Spirularin® Gel 100мл

Spirularin® Gel 100ml Хидратиращ гел за тяло, за суха кожа Описание: Spirularin® гел е п

Заздравяващ спрей за нокти Spirularin® Nail Spray 50мл

Spirularin® Nail Spray 50ml Антимикотичен, антибактериален и заздравяващ спрей за нокти Опис

ИЗЧЕРПАН Заздравяващ серум за нокти Spirularin® Nail Serum 10мл

Spirularin® Nail Serum 10ml Антимикотичен, антибактериален и заздравяващ серум за нокти Опис